Siirry sisältöön

Uusi yhteinen brändi HydSupply korvaa Paineteho brändin Kuopiossa

Ruotsalaiskonserni Volito Automation Ab:n Suomessa toimiva yhtiö Hydsupply Oy kasvaa, kun Kuopiossa toimiva Paineteho Oy sulautuu osaksi yhtiötä. Paineteho liittyi yritysoston kautta osaksi konsernia 24.8.2021.

Uusi HydSupply muodostetaan sulauttamalla Paineteho osaksi Hydsupply:ta, jonka oma brändi poistuu markkinoilta yhdistymisen tuloksena.

Muutos toteutetaan asteittain siten, että sulautuminen saatetaan loppuun viimeistään 1.12.2022.

– Sulautumisen myötä HydSupply muodostaa suuremman ja entistäkin kilpailukykyisemmän organisaation. HydSupplyn uusi suurempi organisaatio mahdollistaa aiempaa kattavampien asiakassopimuksien, laajemman tuote- ja palvelutarjonnan, sekä entistä isompien projektien hallinnan ja niiden toteutuksen avaimet käteen periaatteella. Hydsupply tulee olemaan maantieteellisesti lähellä asiakasta, sekä tuottamaan palvelut asiakkailleen mahdollisimman kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa.

– Nimi, logo ja tavoitteet ovat samat kaikilla markkinoilla, joilla HydSupply operoi. HydSupply on tulevaisuuden tekijä, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuiset automaatioratkaisut ja -palvelut ympäri Pohjoismaita.