Siirry sisältöön

Uusi yhteinen brändi HydSupply korvaa HydroSystemin ja Satatekniikan

Ruotsalaiskonserni Volito Automationin Suomessa toimivaa MRO-segmenttiä operoi tulevaisuudessa uusi brändi HydSupply. Se muodostetaan yhdistämällä Hydrosystem ja Satatekniikka syksyn 2020 kuluessa siten, että 1. tammikuuta 2021 lukien HydSupply operoi ainoana brändinä MRO-segmenttiä Suomessa ja Ruotsissa.
Volito Automation operoi Suomessa ja Ruotsissa kahdella liiketoimintasegmentillä, jotka ovat OEM ja MRO (kunnossapito, korjaus ja huolto). OEM-segmentti muodostuu yhdestä brändistä eli HydX:stä. Myös MRO-segmentti saatetaan nyt yhden brändin ja nimen – HydSupplyn – alle. HydSupply muodostetaan sulauttamalla Satatekniikka ja HydroSystem, joiden omat brändit poistuvat markkinoilta yhdistymisen tuloksena.

Muutos toteutetaan asteittain siten, että sulautuminen saatetaan loppuun viimeistään 31. joulukuuta 2020.

– Edeltäviin brändeihin verrattuna HydSupply muodostaa suuremman ja entistäkin kilpailukykyisemmän organisaation. HydSupplyn tulevan toimitusjohtajan, Jukka Sahin, mukaan uusi organisaatio mahdollistaa aiempaa suurempien projektien hallinnan ja toteutuksen. Tämä merkitsee myös Suomen toimintojen ja organisaation liittämistä kiinteämmäksi osaksi Volito Automationin Pohjoismaiden organisaatiota – Ruotsissa Volito Automation on jo onnistuneesti toteuttanut vastaavat sulautumistoimet.
– Nimi, logo ja tavoitteet ovat samat kaikilla markkinoilla, joilla HydSupply operoi. Jukka Sahin mukaan HydSupply on tulevaisuuden tekijä, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuiset automaatioratkaisut ja -palvelut.

Yhdistymisen myötä Satatekniikan Y-tunnus tulee muuttumaan. Hydrosystemin Y-tunnus tulee pysymään samana.

Muutokset astuvat voimaan 1.1.2021 alkaen